Visie

In de hedendaagse vastgoedmarkt zijn de tijden van ongebreidelde expansie voorbij. De nieuwe uitdagingen liggen niet in de uitbreiding van de stad, maar in haar inbreiding. Dit zorgt voor een ruimtelijk en financieel complexer wordende vastgoedproblematiek, waarbij herbestemming en duurzaamheid nieuwe sleutelbegrippen vormen. Dit spanningsveld van stedelijke verdichting en hergebruik vraagt om een nieuwe professional: de bouwheer.

Bouwheren

De bouwheer kijkt vanuit een gecombineerde expertise naar de vastgoedopgave van deze tijd. Hij denkt direct ruimtelijk én financieel en weet dit om te zetten in creatieve én realistische oplossingen. Hierbij ziet hij kansen en handelt hij open en proactief.

Van oudsher is de bouwheer de beheerder van het gehele mentale bouwproces. Deze rol van ondernemende deskundige nemen wij opnieuw in omdat wij hierin geloven. Geen managementverhalen, maar een simpel proces waarbij de wensen en belangen van de klant weer centraal staan. Wij bieden vergezichten en praktische werkzaamheden bij vastgoedontwikkeling, architectuur en huisvestingsadvies.